tisdag 5 juli 2011

Vab dag numero 2

Leo har varit konstigt sjuk sedan i lördags. Han har fått hög feber ett tag sen har det försvunnit och han har varit full av energi. Igår och idag kräktes han dock lite när han hade feber.
Konstig det där. Igår var han svag till och från men idag har det varit high life hela dagen.

Han har busat och lekt och räckt hela dagen men får ändå vara hemma imorgon då han kräktes imorse. Tror inte han är magsjuk men man vet aldrig.

Hur som helst hade vi mest mys igår, var super trött och hade inte lust med något alls.
Idag däremot har jag fått massor gjort. Massor med grejer som jag skjutit upp för att det varit tråkigt. Vi for även en sväng till Ikea för lite lunch.
Och jag städade på bänkarna i köket och ovanför kylen. Super fint är det nu. Varje bänk är nu perfekt och det enda som fattas är ett draperi runt bänken som står över lilla frysen.
Någon dag ska Peter få hänga upp en tavellist som en egengjord svartatavlan ska stå på och under den ska min underbara skylt hänga som jag fick av underbara R-M.

På kvällskvisten for jag iväg för lite Bodycombat. Har inte tränat på 2 veckor och det var närmare 3 veckor sen jag tränade pass. Har varit förkyld och haft ont i halsen och kroppen och då ska man tydligen hålla sig ifrån träning. Men gud vad jobbigt det var. Jag orkade inte hela passet och fick silverprickar framför ögonen ibland. Men jag är ju där för min skull så jag körde det jag orkade. Måste försöka komma iväg torsdag också så jag kommer igång igen.
Nu sitter jag som en säck i soffan och andas.

Vi får väll se vad morgondagen har att erbjuda.

XOXO

1 kommentar:

  1. Saknar dig här på jobbet, de få timmar jag är här :) A verkar ha samma sak som Leo, får feber tillåfrån och är hur pigg som hellst där emellan. Skumt. Hoppas ni kryar på er snart. Kramar

    SvaraRadera