onsdag 2 februari 2011

Fru Cupcake testar...ToppitsFör ett tag sen fick jag ett STORT paket med bakformar från Toppits. Nu kommer äntligen recensionen av dessa.

Jag älskar bakformar och blev överlycklig att se att det nu finns mini cupcakesformar att köpa i vanliga butiken.

Dessa formar finns i 3 storlekar: mini, medium och STORA med 3 olika tryck på.

Det som är unikt för dessa är att man kan använda dom utan muffinsplåt och dom ska inte ramla utåt utan behålla sin fina form som muffins/cupcakes.

Mini har jag testat flertalet gånger och kommit fram till att dessa använder jag inte utan min miniform. Det är svårt att dosera så att dom inte blir för tunga och rinner ut.Har förstört ett antal plåtar mini cupcakes pga av dessa och är inte nöjd alls. Dock tycke jag att det är super roligt att det nu finns mini att köpa direkt i butik men önskar mig enfärgade ;)

Mellan och dom stora formarna är dock helt underbara och verkligen unika. Dom är tjockare i pappret och stabila. Jag har tom lyckats göra fyllda cupcakes och formen har hållit även för detta. Man bara ställer ut dom på plåten, klickar i smet och in i ugnen. Eller som här på bilden..smet och sweetissmet :)

Dom svarta som jag använde på bilden här uppe är dom stora.

När man nu har bakat med dessa ljuvliga former så kan man ju vilja dekorera också. Och då har det kommit ett sprits set med både påsar och sprits i samma låda.

Det är 3st spritsar och många påsar. Super smidigt och helt perfekt att även detta nu går att köpa direkt i butiken. Dom 3 spritsarna går att diska och använda igen och är i plast.

Betyg då :)

Miniformar: 2/10 CC och dom 2 poängen får den för att detär mini och för ideen.

Medium och large formarna: 9/10 CC. Det enda minuset är att dom är mönstrade och inte enfårgade.


Spritsset: 10/10 CC Helt enkelt lovely Toppits
XOXO


3 kommentarer:

 1. Tack för ett givande test! Kram

  SvaraRadera
 2. Spritssetet blir nog till att skaffa! Tack för recensionen. Kram

  SvaraRadera
 3. Susanne: Tack för att du gillade det ;) Kram

  Therese: Jaaa det är super bra. Passa på att skaffa hem formarna också. Går nog att baka något smaskigt LCHF grej i dom ;) Kram

  SvaraRadera