onsdag 23 februari 2011

Fru Cupcakes testar


Idag låg det ett stort mjukt kuvert i brevlådan. Sådana brev borde man helt klart få oftare då dessa brev skänker nyfikenhet och lycka.
Detta brev innehöll Fazers nykomling. Dumle go nuts.
Kola och nötter...en hit...och dessutom är det cashewnötter. Det är verkligen en trendig nöt just nu i choklad och mycket gott. har ju skrivit om en favvo choklad som innehåller just den nöten ;)
Hur som helst hade jag tänkt vänta tills ikväll med att prova denna nyhet men då vab dagen med barnen börjar bli tröttsam och tråååkig så bestämde jag mig för att gömma mig i köket och smygprova.
Kan väll inte gå fel när det är kola och cashewnötter. Har iof gått på en del niter där smakerna borde gifta sig och det bara blir en hemsk skilsmässa av det hela.
Dock måste man ju prova :)
Och herre gud...min mun är i lyckorus :)
Mjuk härlig dumlekola med inslag av cashewnötter....det här gifte sig helt klart och det kommer INTE bli skilsmässa i min mun iallafall :)
Helt himelskt gott och jag måste verkligen kämpa för att inte tugga i mig hela påsen. Självbehärskning!!! Men ikväll ryker den i sällskap av tvn ;)
Denna dumle var verkligen god och kommer helt klart få komma och bo hos oss fler gånger. Den bör finnas i butik redan nu och priset ligger runt ca 22kr.
Prova...ni kommer INTE bli besvikna...om ni inte är nötallergiker då.
Betyg: 10/10 Cupcakes
XOXO

2 kommentarer:

  1. Mums va gott det låter! Jag får väl unna mig det nån gång;)

    SvaraRadera
  2. Vad gott - hur får man sånna goda kuvert?? Kram

    SvaraRadera