tisdag 30 juni 2015

Sommarens efterrätt

Kom just på att jag inte talat om receptet på min super mumsiga efterrätt som jag serverade på midsommar.

Den är ju svinenkel att göra perfekt till alla tillfällen ;)

Detta behövs:
5dl vaniljvisp
2 påsar Daimkulor
1/2 pkt Digestive kex
Ett gäng maränger
Hallon
Kolasås
En klick smält smör

Gör så här:
Krossa digestivekexen till smulor och bland ihop med lite smör så det blir en smet, bred ut det i en springform.
Vispa vaniljvispen fluffig och lite fast och häll sedan det försiktigt över dom krossade kexen.
Häll över daimen.
Krossa marängen slarvigt och häll över, häll sedan över önskad mängd kola sås och dekorera med hallon.
In i frysen i minst 3 timmar och ta ut en liten stund innan det är dax för servering.

Försvinnande god helt enkelt.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar