onsdag 18 augusti 2010

Hej hej..hemskt mycket hej

Ja jag vet..har varit jätte jätte dålig på att skriva.
Vardagen har startat hos Familjen Nilsson.
Barnen går nu båda 2 på fritids och dagis med 2 små avbrott för stägningsdag.

Sååå skönt faktiskt när allt börjar bli som vanligt.
Barnen leker och har roligt med sina kompisar på dagen och sen är det en mysig kväll kvar.
Jag gillar vardag ;)

Vi håller på att renovera på nedervåningen. Köket ska äntligen bli färdigt.
Jag målar taket ( riktigt terapi och slav jobb ;)) och Peter har fixat väggarna så nu är dom klara för målning. Jag köpte färg igår på Maxi faktiskt. Fann en ljuvlig Sidengrå färg som kommer bli kanon till allt vitt. Nu kommer bara vårat köksbord se lite psyko ut men har planer för det längre fram ;)
Även "lekrummet" är igång och ska nu bli vardagsrum. Det ska bli skönt att ha det på nedervåningen och sen ha alla sovrum där uppe.
Peter har jobbat hårt med att slita ut garderob och tak och idag ska han och hans pappa fixa elen där inne och sätta upp inbyggda spots. Det kommer bli super snyggt.
Vi jobbar på hårt för att försöka hinna bli färdiga till helgen.

För i helgen firar vi Lucas som blir 7år nästa vecka.
Kalas och fika blir det och jag har hunnit baka mini kladdkaka (som sen ska kläs med chokladpralin) och mjuk pepparkaka i muffinsform (som ska dekoreras med frosting och kokos) och fina fina T erbjöd sig att göra maränger och igår kom hon med ett smakprov. Dom var ljuvligt vackra och såg ut som mumsmums i formen men ljusrosa och lite gröna i en perfekt kombination. Och guuuud dom var helt perfekta och smakade helt underbart.
Det kommer bli en hit.
Vi har även hyrt in en trollkarl...från svt. Wihiiii så kul det ska bli att se om Lucas känner igen honom då det är en favvo för Lucas.

Ja man kan inte säga att vi slöar just nu..full rulle. Men nästa fredag sitter vi på planet till cypern så då får vi pusta ut en vecka med sol, bad och släkt då det är en resa med bla Peters syster och Peters pappa. Ska bli helt underbart och jag hoppas vi får möjlighet att prov dyka.
Har iallafall lovat Lucas att vi ska snorkla lite. very nice.

Nu är det frulle här...man måste äta ordentligt när man jobbar hårt ;)
Ha det bäst

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar