torsdag 16 december 2010

Avslutning


Igår hade Lucas avslutning med Jujutsin. Här motager han sitt röda märke som ska sättas på hans bälte. Dålig bild då jag glömde kameran och fick fotta med Iphonen men så får det va :)
Han var mycket stolt och ivrig och pratade om sitt märke heeela kvällen.
Nu är en jul uppehåll och sen drar det igång igen.
Han tycker det är jätte kul och är såå ivrig att få åka iväg på onsdagarna.
Och han har lärt sig mycket även om han fortfarande är lite busig och ivrig när han är på träning men det går nog över efterhand. Han är ju fortfarande ett barn och barn är lekfulla och impulsiva och fulla av spring.
Annars hos Familjen Nilsson så springer tiden iväg. Snart jul och vi har inte köpt gran ännu.
Hoppas på likadan tur som förra året då Peter fann den sista julgranen som var helt underbar och perfekt. Vi får väll se vilken tur vi har iår :)
Pyssel och bak har det blivit dåligt med. Hade en otroligt dålig helg då jag skulle baka avslutningsfika till jobbet men allt gick åt skogen nästan. Fick dock med mig saffrans Cupcakes med marschmallowsfluff på och det var en hit. Mycket mycket gott. Lägger in en bild vid tillfälle ;) Är lite trött på bakning för tillfället dock efter att ha bakat sjukt mycket cupcakes på sistone....men lusten kommer nog åter snart hoppas jag.
Vill göra godis och något nytt bakverk.
En hel del julklappar är införskaffade och har en del kvar.
ÄLSKAR att köpa presenter och är nöjd med det jag köpt so far.
Imorse skulle det med fika till Lucas, dom har utflykt på torsdagar.
Leo tycker det där är lite orätvist ibland och imorse gick han till kylen....tog en öppnad Loka pet-flaska och tog med sig det till dagis. Han skulle ha det på SIN utflykt. Berättade detta för fräken och det var helt ok. Nyttig utflykt. Lucas skulle nog iof ha blivit super ledsen om han fått en avslagen Loka till utflykt. Jag hade packat ner limpsmörgås, clementin och varm choklad till honom.
XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar