onsdag 25 juni 2014

SF Bioklubben

2011 skaffade jag mitt Bioklubben kort.
Försöker att hålla mig ifrån klubbkort men då jag går på bio då och då så tyckte jag detta kort verkade bra och helt ok bonusstege.

Sedan 2011 har jag lärt mig några av Bioklubbens regler och jag vill i detta inlägg ge er möjligheten att lära er dom den enkla vägen ;)
I år skulle jag ha nått Guldmedlem men pga av tristheter så missade jag det, hade jag vetat det jag vet nu så hade jag haft mitt eftertraktade Guldkort nu men får surt börja om på noll igen.
Jag vill att ni ska slippa upptäcka detta i efterhand så därför presenterar jag detta här.
Kanske tycker ni att jag är löjlig och ja kanske är jag det....och kanske var Guldkortet inte så speciellt..men jobbar man för att få det så känns det rätt snopet när man missar det.

*Lärde mig första året att man får bara poäng för 1 biljett per besök oavsett hur många du betalar för.
Det är ju helt ok och jag förstår varför det är så.

*OM du vinner en tävling eller får en biocheck från SF så använd dessa smart då dom INTE ger nivågrundande poäng. Detta var en besvikelse för mig, visst super kul att vinna biljetter men hade jag vetat detta hade jag kunnat ge bort en biljett och betala en biljett själv då målet var Guld i år.

* Om du har poäng du kan handla för tänk efter noga innan du använder dom då dessa inköp inte heller är nivågrundande. För mig var detta snopet men enligt SF´s kundtjänst kan man få dessa köpepoäng och då ska man inte kunna få några nivågrundande poäng för det.
Jag hade dock INTE fått några poäng utan alla poäng jag tjänat har jag betalat för hade jag vetat om att jag inte får nivåpoäng när jag tar ut en biljett hade min biljett till Hunger Games inte betalats med köp poäng.

* OM du hyr en hel salong så är inte det en allmän visning och detta ger heller inga nivågrundande poäng.
Du får INGA poäng...nemas poängas.

Så jobbar ni för att få Guldkort så tänk på dessa punkter.
Jag har försökt finna vart det står om detta men inte funnit något.

Om jag kommer satsa på Guldkort nästa år??
Faktum är att jag tycker bioklubben kortet är rätt värdelöst just nu..kanske rycker jag upp mig när jag slutat sura eller så begraver jag bara kortet helt enkelt.
För egentligen...hur viktigt är ett guldkort?
Inte alls...detta är ett verkligt I-lands problem...men varför ska jag då ha kortet?
Det känns just nu som om det är lika värdelöst som en del andra klubbkort.
Visst är det liiite kul att kunna samla ihop till en meny och ska du bara ha kortet och inte sträva efter att höja dig i nivå är det ju en kul bonus att kunna hämta ut en biljett eller en popcorn meny.
Men om du vill ha det där kortet med guldtext...strunta i köp poängen om du inte går  super ofta på bio.

XOXO

2 kommentarer:

  1. Hej! Såg ditt inlägg via en bild från som du har taggat på Instagram. Jag har precis nått guldkort och har varit medveten om samtliga av dessa punkter, här kan du läsa om deras regler: http://www.sf.se/BIOKLUBBEN/Om-bioklubben/Om-poang-och-nivaer/Sa-fungerar-Bioklubben/. Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Hej. Härligt att du har ditt Guldkort :)
    Mmm ja nu vet jag ju åxå om detta ;) Men tack för din länk. Ha en fin dag anonym

    SvaraRadera