onsdag 18 mars 2015

Sagolik tävling

Berättelsen om Askungen har nyligen haft premiär på bio och jag har fått den stora äran att få ha en super vacker tävling för er kära läsare.
Kan även tala om att den omtalade kortfilmen Frostfeber visas exklusivt innan föreställningen ;)

Den klassiska berättelsen om Ella vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött.
Ella vill stötta sin far och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Gabriella och Petronella in i familjen.
Men när Ellas far oväntat dör så befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj och hon tvingas bli deras tjänare. 


Hennes hopp väcks när hon möter en främling i skogen.
Ella tror att han jobbar i slottet men han är i själva verket en prins.
Slottet skickar ut balinbjudningar till alla unga kvinnor och Ella hoppas på att få träffa honom där. Men den elaka styvmodern sätter käppar i hjulet då hon föbjuder Ella att gå och förstör hennes klänning.

Jag och Leo ska se filmen och jag tror att den är magiskt vacker.
Själva historien vet vi ju redan men man kan aldrig får nog av a fairy tale story.

Nu kan ni vinna finfin kit och biobiljetter till denna magiska film.
1:a priset är Cinderella skrivbok, Cinderella klocka, 2 set av prinsess-suddigummu, tiara och 2 biobiljetter till filmen

2:a och 3:de priset är tiara, 2 set av prinsess-suddigummi och 2 biobiljetter var till filmen. 

För att vara med och tävla ska ni skriva vilken som är eran (eller erat barns) favoritprinsessa och varför.
Skriv i kommentarsfältet och glöm inte eran mailadress.

Tävlingen håller på till 22/3 och vinnarna presenteras den 23/3 och får även mail.

Stort lycka till ;)
5 kommentarer:

 1. Det här måste jag ju vara med å tävla om :) Min och även Linnéas favoritprinsessa är helt klart Anna i Frost, hon är en cool prinsessa som klarar sig själv. Hon är även den prinsessa som hjälpte Linnéa när hon blev retad för sina fräknar, har Anna fräknar så är det klart att det är coolt att ha fräknar; )
  fialeinen@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Min favoritsessa är absolut Pocahontas.

  "Pocahontas betyder “den påhittiga” och hon är en lekfull, egensinnig, modig och väldigt äventyrslysten ung kvinna. Hon är ett med naturen, känner till varje träd, vattenfall..."

  Så beskriver Disney, hans vackra indianprinsessa. Att vara prinsessa behöver inte alltid betyda glitter, smink, vackra kläder och rikedomar. En prinsessa ska vara en förebild och det tycker jag att Pocahontas är. Hon står för det naturliga och visar att man inte behöver göra sig till utan är perfekt precis som hon är.

  Om jag vinner ska jag ta med mig min egen lilla indianprinsessa på bio.

  tania@piccante.se

  SvaraRadera
 3. Vi har alltid älskat Disney prinsessorna men första gången vi såg Frost på bio (ja, vi har sett den flera gånger) blev vi båda (mor och dotter) helt tagna av Elsa. Magiskt! Det har snart gått ett och ett halvt år men det är fortfarande favoriten över alla favoriter. <3

  tovem76@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Här lekar alla barnen alla disney prinsessorna. Sveas favorit är nog aurora trpr jag ;-) eller askungen(måmga lekar där lillebror ska vara prins å prova skor) Freja älskar elsa i frost. När de är kallt och frost en dag var hon helt lyrisk att elsa vart här ;-)
  Hoppas på tur!

  SvaraRadera
 5. Förutom Anna från Frost så gillar jag Merida från "Modig"- två självständiga, coola tjejer som är bra förebilder för unga. :)

  Astrid.ardensten@hotmail.se

  SvaraRadera