onsdag 9 september 2009

Portugal

Hej hej halla pa er.

Vi har anlant till soliga Portugal.
Igar runt lunch kom vi fram till hotellet som var helt underbart.
Albufeira ar inget stalle jag skulle aka med familjen men helt klart en hit for oss.
Det ar mycket branta backar och smala kurviga vagar och stranden ar ingen barnvanlig strand men gud....vi ar heeeelçt sjalva. Alltsa fran familjen.

Det kanns i hjartat flera ganger om dagen...suget efter familjen men allvarligt....vi njuter en held del ocksa. Har messat och chattat med Peter och hemma gar allt som pa rals. Det ar skont att veta...skulle kannas ratt tungt om det gick trogt hemma eller om barnen var brakiga.

Hur som helst. Livet i solen ar ljuvligt. Hotellet ar super fint och vi bor i en 2:a med bade diskmaskin och tvattmaskin. Dock tanker vi inte anvanda nagot av det...vi ar ju pa semester :)
Poolen ar toppen bra och vadret ar heeelt fantastiskt.

Igar var vi saaa ivriga pa att utforska. Vi drog direkt ner till stranden och kollade den...drog sen vidare pa stan. Vi gick absolut INTE ratt tid pa dygnet da det var som varmast men det gjorde inget. Vi handlade hem en massa gott och kollade in resturanger.
Vi var heeelt slut efter att inte ha sovit sa mycket da vi reste hemifran T kl:03.30 i tisdags morse och inte sovit nagat pa planet men vi holl oss vakna till 9 anda :)
Vi at middag pa hotellet och avlsutade med en drink.

Vi vart aven offentligt utskamda av servitoren pa hotellet. Vi skulle ga och satta oss ute pa serveringen och efter att vi tagit varan mat (det var buffe) sa sag det ut som om det var fullt. Inne var det uppdukat men inte ute. Vi fragade da vart vi skulle satta oss.
Han drog da igang en rad med dumma svar. This is a freeee seating u can sit everywhere...sit in the pool if u like. Kanske inte later sa taskigt men han skrek det och gick och dukade av hos gaster samtidigt. Vi satte oss dock.. och sen tittade vi arg pa honom hela kvallen och kallar honom nu MR Crankypants. han skrek och gormade och flyttade pa folk hela kvallen.

Sen gick vi alltsa och skulle ta en drink.
Bartender gav oss drink menyn men vi kunde inte bestamma oss for vad vi skulle ha.
Da fragade han om vi ville han hans speciallitet som inte stod med pa menyn.
Ja tack sa jag da. Han sa da att det var en orgasm hahahahah.
Han blandade ihop den och T fick ocksa smaka...hon ville ocksa ha hans specialitet.
Hahahah hon hadeinte hort att det var en orgasm...berattade det for henne nar vi satt ute och drack den. Dock var den mycket mycket spritfull och vi ar sanna pensionarer sa vi lamnade den och gick och la oss. Hihihi

Idag ska vi bara sloa vid poolen och sen ga ut och ata ikvall.
Verklilgen super super skont.

Kram pa er

XOXO

1 kommentar:

  1. Åhhh... Låter som ni har det helt toppen :-) Njut nu av sol och mat.

    Se till så den där kyparen får sparken innan ni åker hem också...

    Kram Kram Jennie

    SvaraRadera