fredag 30 april 2010

Fru Cupcakes Rekomenderar

Igår fick barnen hem varsitt paket från söta söta M.
Paketen innehöll varsin aminaldoll som dom valt ut. Leo hade först valt momey men valde i sista sekund om till dady. Lucas var inne på Duggy men valde till slut Dinosar.
Och igår äntligen kom dom hem till familjen N.
Casual Living är en av 2 butiker i sverige som säljer dessa underbara gosiga kreationer.
Aminaldolls är ett litet familjeföretag i New York, USA. Familjen Luzzatto tröttnade på att de inte hittade några roliga ekologiska produkter till sina barn. De började då tillverka sina egna. Ben och Ann Luzzatto har själva tre barn och de är väldigt nöjda med vad de lyckats att åstadkomma på ganska kort tid. Aminals har funnit på marknaden i USA i lite mer än ett år. Det finns 11 olika Aminals och det är lätt att hitta en egen favorit!
100% ekologisk och komposterbar docka, mjukdjur eller inredningsdetalj. Tillverkade under juste förhållanden i Indien. En rolig, annorlunda och bra present som passar barn vid de flesta tillfällen. Eller kanske till en kompis som har barnasinnet kvar.
Lucas valde ju och Dinasor behöver en stadig hand. En husse eller matte som kan tygla elden. Är jättekittlig och gillar inte vatten.
Leos Dady tycker om att följa med och se vad du gör. Han vill gärna följa med i bilen och är alltid villig att lyssna på dina problem eller hemligheter. Vill helst sova i sängen.
Dom är ursöta och barnen vart super glada. Och dom är gosiga och helt bedårande.
Jag kan varmt rekomendera dessa bedårande aminals och ett STORT plus är ju att dom inte bara är så fina utan också ekologiska och tom komposterbara.
XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar