tisdag 5 april 2011

Tävling

Tänkte vi skulle ta och fira att våren är på intågande. Och snart är det ju påsk också. Då passar ju en Fazer tävling helt förträffligt. Ni kan vinna en Goodiebag från fazer innehållandes: Dumle Go nuts (nyhet med cashewnötter), fazermint, bakduk och salmiakki choklad. Det ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva vad ni gillar bäst med våren. Svårt att komma på en sak kanske men ta det första ni kommer att tänka på när ni hör ordet VÅR. Ni har till den 15 April på er. Lycka till. XOXO

9 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Det jag gillar bäst med våren är att allt blir mycket ljusare och dagarna längre. Känns mycket mer inspirerande att baka och på grund av att det är ljusare en längre tid under dygnet så känns det som att man har mer tid att baka! Och fotograferingen av bakverken blir så mycket roligare och bilderna blir så mycket bättre! Nu håller jag tummarna och hoppas på massor av tur. Ha en jätte härlig vecka. Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera
 2. Det bästa med våren är att jag blir så hoppfull, förväntansfull och pirrig. Det känns som att något spännande kommer att hända hela tiden.

  Solen skiner och ger behövliga energikickar.

  SvaraRadera
 3. Takdroppet som lovar att sommaren snart är här är så underbar!=)

  SvaraRadera
 4. Det bästa med våren är att få sitta i en solvägg med näsan i vädret med en god kopp kaffe i handen och lyssna på barn som leker :-)

  Kram J

  SvaraRadera
 5. Nu ska jag vara med och tävla för en gångs skull :-)

  Det absolut bästa med våren, är precis i början, när man bara anar den. Doften av jord och mark som börjar tina upp, ett piggt och nyvaket fågelkvitter och för att inte glömma - doften av en tänd grill! Man kan inte annat än ta emot våren med glädje!

  Kram från Mirjam
  <3

  SvaraRadera
 6. Sjön som vi får på baksidan av vårat hus och som små-tjejerna älskar att springa i med gummistövlar och galonkläder! Lukten av jord och våra små lila krokusar i gräsmattan!
  / Marie Nordin
  marie_nordin@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Christina,stina_1967@hotmail.com7 april 2011 18:22

  Det bästa med våren är när man få se de första vårblommorna komma med sina färggranna knoppar. Blåsippan med sin intensiva blå färg.Krokuen i gult,lila,vit och känna den mjuka lilla videkissen mot sin kind.Se den första sädesärlan komma trippande och vippandes på sin stjärt över gräsmattan. DET ÄR VÅR

  SvaraRadera
 8. Det bästa jag vet med våren är att det blir snöfritt på vårat "berg" vi har här i Skövde, då kan jag upp och gå och springa igen på de olika spåren som finns där, helt underbart att få va med naturen även mitt i stan! Man får chansen att rensa ur huvudet och få massa nya idéer!

  Tack för din blogg!! Och super roligt med tävlingen!! *hoppas, hoppas* =))

  Kramar Jessi

  SvaraRadera
 9. En av de bästa sakerna med våren är ju att man slipper ta på sig så himla mycket kläder när man ska ut. Det räcker liksom med en (tunn) jacka, tunnare scarfs och ett par gympadojjor. Härligt!

  SvaraRadera