torsdag 5 april 2012

Ivrig är jag

Som ni läste på bloggen har jag ju sökt till Sveriges största bakprogram och var ju på intervju i fredags.
Nu är det ju så att om jag inte hör något innan den 27 april så har jag inte gått vidare.
Kan tala om för er mina kära läsare att hur jag än försöker så kan jag inte sluta tänka på detta program och känna att JAG VILL DETTA!!!¨
Varje samtal med okänt nr svarar jag med hopp i hjärtat men ännu har dom inte ringt.
Väntan är olidlig ;)
För att lindra väntan så har jag förberett mig mentalt för utifall att dom ringer och har även bestämt mig för vad jag ska baka om jag går vidare till slut casting.
Vet ju iof inte hur lång tid jag har på mig men hoppas på ca 2 timmar ;)
VAD jag ska göra hoppas jag ni får se i höst men jag kan säga kladdig mjuk choklad....en touch av kola och syrliga färska hallon i en himmelsk kombination på eget recept.
Har ingen som helst koll på hur upplägget är om man går vidare till slut casting och det vore ju kanon roligt om man får en utmaning direkt och baka något som dom bestämmer.
Nu tror jag inte att det är så iof.
Skulle det visa sig att vi har super kort tid på oss har jag några back uper i rockärmen så ja jag är redo för slut casting helt enkelt.

Nu är det ju iof så att jag fick totalt hjärnsläpp på intervjun och säkert inte går vidare då jag helt glömde bort att berätta en massa saker. Hoppas dock innerligt att lite av MIG lyste igenom.

Blir varm i hjärtat av alla reaktioner jag fått när jag skrivit om min intervju och blir så himla glad att veta att ni tror på mig. Era ord och energi ger mig vilja och styrka helt enkelt.
Ni får mig att tro på mig.
Tack för att ni finns.

XOXO

2 kommentarer: