torsdag 11 april 2013

Fru Cupcakes hjärtar MSCHICMSCHIC intar Sverige med sitt underbara mineralsmink i helt ljuvliga förpackningar.
Jag älskar det stilrena med små söta detaljer.

MSCHIC Cosmetics Oy är ett ungt och innovativt finskt företag som grundades 2007 och  drivs av finländska kvinnor som är specialiserat på konstruktion, produktion, marknadsföring och försäljning av kosmetika. MSCHIC Cosmetics har två varumärken: MSCHIC och Kide.

MSCHIC är ett mineral makeup serie med kompromisslös kvalitet och en härlig samling av färger. Som en pionjär inom sitt område fortsätter företaget att sträva efter att producera ännu bättre produkter för att möta kraven från kunder som blir mer och mer medvetna. Premiären av MSCHIC varumärket hölls på egen webbutik den 7 maj 2007. Under 2008 öppnade företaget en egen butik i Helsingfors centrum, och under våren 2009 inledde den sin andra varumärke, Kide. Utöver dessa har bolaget redan skapat färgkosmetika samlingar för Finlands största mode butikskedja, Seppälä Oy och Cancerföreningen i Finland.

Kosmetika marknadsföring är en attraktiv bransch växer kontinuerligt. Vi på MSCHIC arbetet obevekligt för att möta kraven från allt mer medvetna konsumenter. Vår fullt förnyade mineralsmink serien är talk-fri och innehåller inga allergiframkallande doftämnen. Med undantag av mascara, är MSCHIC samlingen helt fri från parabener. Våra produkter lämpar sig för alla hudtyper, även känslig hud. (Källa: http://en.mschic.com/)

Och nu har MSCHIC alltså intagit Sverige.
Det är Brush hair company som är svenska agenter för detta märke och dom säljes på salonger.
Har ni en salong och är nyfikna på detta märke så tveka höra av er till Brush hair company, ni finner alla kontaktuppgifter här.

Jag föll pladask för förpackningarna och nu när jag testat några av produkterna så är jag helt enkelt kär.
Ni som följer mig och känner mig vet att jag är beroende av läppglans.
Det är lika viktigt för mig som mat....eller doftljus ;)
Och kan tala om att både deras läppstift och deras läppglans är helt underbart.
Jag använder dom båda dagligen. Läppstiftet återfuktar och känns som ett läppglans nästan men i fast form och läppglanset är krämigt och underbart och dom båda ger perfekt lagom med färg.

Men man kan även använda varje del var för sig
Min andra favorit är mineral solpuder. Där förenas 4 vackra varma toner från highlighter till bronzer vilket gör att du kan skapa en solbränd look. Men man kan även använda varje del var för sig om man hellre vill det.
Jag använder den varje dag för att ge mig ett lite soligare ansikte och den är underbart bra.

Dessa 3 produkter har blivit mina nya måsten i handväskan.
Och jag ler varje gång jag tar upp solpuderasken då den är så himla fin.
Det märks verkligen att design och stil är viktigt för MSCHIC och jag blir glad av den vackra utsidan och lycklig av att insidan är perfekt och mild och underbar för huden.

Ni kommer garanterat se MSCHIC igen både på bloggen och på annat håll.
Dom har redan uppmärksammats i press bla och dom växer på bra.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar