lördag 24 juli 2010

Idag är ingen vanlig dag för idag är en riktig "piip" dag ;)

Hade planer för dagen. Peter är och spelar golf och skulle på bankett på kvällen och jag tänkte igår att jag och barnen skulle åka till Sala idag och leka i deras underbara lekpark.

Kände dock redan igår att min ork är heeelt slut och ändrade mig om Sala men tänkte att våra lekparker får duga helt enkelt med en smarrig picknik.

Dagen började toppen och jag satte igång och bakade kladdkakemuffins som jag fann recept på här tyvär hade jag dom lite för länge i ugnen så dom vart inte härligt kladdiga men super goda ändå. Helt plötsligt kom migrän..det började som en smygande värk och sen slog den till.
Har haft det hela dagen och ingen värktablett har hjälp..nu börjar den dock avta lite.
Men är helt slut och idag gjorde jag något som inte är super vanligt...barnen fick helt enkelt roa sig själva...medans jag låg som en invalid i Leo´s säng. Gjorde tappra försök att hålla mig uppe och hann laga mat, tvätta och städa lite. På eftermiddagen gick vi till affären men den turen kändes otroligt lång och jag trodde jag skulle kräkas eller svimma om vart annat.
Skit dag helt enkelt. Iof var det skit väder också men det hade varit perfekt lekparksväder förutom på eftermiddagen då det regnade lite.

Ja ja barnen gilla läget iallafall och kanske var det så att dom behövde en mys dag.
Nu sover Leo och Lucas sitter brevid mig och kollar på film.
Vi har haft lördagsmys med chips, ostbågar och läsk och kollat på Scooby do och dagen vart ändå helt ok även om vi inte lekte full rulle eller hann städa ordentligt.
Men imorgon är en ny dag och förhoppningsvis är värken borta och vädret finare och då...ja då ni...då kommer det bli lekparker för heela slanten.

XOXO

3 kommentarer:

  1. Vad jobbigt med migrän! Hoppas att söndagen blev bättre och att du är riktigt på benen igen idag.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fröken Tindra: Mmm det var det men ja det blev bättre. Och idag är det nästan helt borta. Tror vädret hjälper till att göra huvudet extra tungt. Vilken go rad du skrev ;) Kram till dig med och hoppas du har det bra.

    Sana: Tack :)

    SvaraRadera