onsdag 11 juli 2012

Fru Cupcakes & co undersöker Sverige

Mitt i Jönköping ligger Savoy Hotell som tillhör ProfilHotels kedja. I en underbar miljö granne med kyrkan ligger detta trendiga och lyxiga ställe.

Vi välkomnades av en underbart trevlig och rar receptionist och fick ett rum på högsta våningen med utsikt mot kyrkan och en vacker park.
Rummet var lyxigt, rent och helt underbart. Vi blev kära direkt och fortsatte att bli förälskade i detta underbara hotell. Trendigt men samtidigt stilrent, otroligt hög servicenivå och gästvänlighet.
Gratis kaffe, Ramlösa, fritt internet, dvd på rummet, badkar, lyxiga sängar som var galet sköna att sova i, filmkanaler till alla ja jag kan fortsätta räkna upp lyxiga saker på hotellet. Små flaskor av schampo, bodylotion, tvål och en med smått och gott. Allt förpackat i stilrena förpackningar och doftade ljuvligt.
Allt var helt perfekt.
När vi första morgonen kom ner till frukosten var även den en dröm.
Det fanns allt från pannkakor till färsk frukt. Nybakat bröd och alla pålägg du kan tänkas behöva. Rent och fint också. Helt perfekt precis som allt annat. Killen i receptionen gav också perfekta förslag på vad vi kunde göra en regnig dag som vår första dag var.
Han var så himla go och trevlig på ett jordnära och ärligt sätt.

Det enda jag kan påpeka som är lite negativt är att det ligger granne med en nattklubb. Om man inte ska parta själv så kan det vara bra att be om ett rum långt från Harrys om du ska bo där fredag lördag. Min och Lucas sömn infann sig tyvär någon gång på morgonen mot söndag. Men våran andra natt sov alla som prinsar och prinsessor utan ärt. Gudomligt helt enkelt. Sängarna var lyxiga som jag redan skrivit och kuddarna perfekta likaså täckena.

Kan varmt rekomendera detta hotell om ni ska till Jönköping. Det är helt klart ett av dom bästa hotellen jag bott på och jag kan nog tänka mig att utforska fler av Savoys hotell.
Dom finns i städer runtom i Sverige.

Lyxigt och för alla.
Wow säger vi helt enkelt.
Dom hade även en resturang men den var tyvär stängd på söndagar så vi hann aldrig testa den. Där kan man bl.a. äta tapas och dom har även lunch.
Med tanke på standarden på allt annat så är maten säkert jätte god.
Dom har även en relax avdelning som vi bara hann kolla in men inte hann testa men den var super fin.
Hela hotellet genomspeglades av lyx och renhet. Inte super ofta man är så här galet nöjd på ett hotell.
Åker vi till Jönköping kommer detta hotellet stå högst i boknings rank.

Betyg 9/10 cupcakes
Sista cupcaken just för en nästintill sömnlös natt. Får höga poäng för att allt annat var klockrent perfekt och helt underbart

Xoxo

4 kommentarer:

  1. Hej Fru Cupcake!

    Tack för ditt ursöta blogginlägg. Vi blev mycket, mycket glada!

    Ni är varmt välkomna igen, ha en fortsatt bra sommar!

    Mvh Hotel Savoy/Henrik med personal

    SvaraRadera
  2. Ohh vad söta ni är :)
    Vi ses kanske igen.

    Ha en underbar sommar på er

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Det ska jag komma ihåg! KRAM!

    SvaraRadera
  4. Vasego Amanda :)
    Ja lägg det på minnet om du ska dit. Helt underbart.
    Kram

    SvaraRadera