söndag 21 september 2014

Sköna söndag


Idag är den enda obokade dagen på hela veckan. Eller ja Peter har tävling och Lucas har träning ikväll men nästan obokad :)

Har sett framemot denna dagen hela veckan och när vi dessutom inte har bilen ja då kan jag ju inte ens hitta på något ens om jag ville :)

Så idag vilar vi. 
Jag känner mig förkyld och Lucas är hostig så idag har vi supermys dag. 
För en gångs skulle går vi i myskläder, äter godis och slappar. 
I eftermiddag får vi fikabesök men innan det njuter vi av att göra ingenting. 

Veckan är bara en försmak på hur året kommer se ut och det gäller att planera och köra teamwork :)
Året kommer bli awesome men det kommer även att vara viktigt att verkligen ta vara på dessa dagar när man får göra ingenting. 
Njuta av stunden och mysa. 

Så nu har jag bäddat ner mig i sängen, tänt massa ljus, gjort en kopp te och tänker kolla på mistresses :)

Imorgon är det ny start på veckan och då startar den med hockey. Hoppas innerligt på en kanon match. 

Ha en ljuvlig söndag mina fina läsare

Xoxo

1 kommentar:

 1. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera