måndag 7 november 2011

Hockey kväll

Ja som ni vet så mutade vi oss in på hockey.
Jag och Leo har haft nedräkning till denna kväll....Lucas har inte varit så himla nöjd men han har inte protesterat högljutt heller. När vi kom till hallen tog Peter dom runt i hallen.
Leo tyckte det var lite spännande.

Vi gick ut och satte oss lagom tills introt började och ävan om Leo tyckte det var lite högt ljud så tyckte han det var coolt. Även Lucas tyckte det var rätt coolt men när lamporna tändes och matchen började så slutade Lucas vara impad. Då fick han mig Iphone och fick spela sig igenom alla 3 perioderna.
I första pausen så fick killarna till sin lycka coca-cola, bulle OCH cupcake.
Och mina cupcakes och kardemumma macaroons lades upp och mitt ego fick sig en riktigt uppswing. Alla sa wow och ohhh vad fina.....och när dom ätit så vart det mer beröm.
En man frågade mig om jag var bagare :) och min stolhet växte. Dock var fikat kvällens höjdpunkt för oss iallafall.

Matchen var trist. Vik hade inget som helst spel. Dom var tafatta, rammla mycket och passade människor som inte jag såg iallafall. Leo och jag skrek och hejjade men till slut tröttnade vi och tittade på annat. Det är nog inte lätt att vara en Vik spelare idag men herre gud dom måste rycka upp sig. Dom låg ju på topp i början av säsongen och det är för mycket kvar för att dom ska lägga av nu. Deras 3 raka förlust....nu får det räcka helt enkelt.
Leo sa att dom skulle sluta spela bebishockey. Iof var det en hel del ruff och gruff men man kan inte ha ruff och gruff utan spel...då gör dom ett otroligt såligt intryck som dåliga förlorare.
Såg ingen som helst glöd i Vik och tyvär inget spel heller.

Hur som helst så var det en trevlig kväll och kom hem med trötta men glada barn.
Och jag måste säga att vi har väldigt väluppfostrade barn. Tom Lucas som inte ens ville gå på hockey satt still och var duktig. Är såå stolt över våra pojkar som uppför sig så fint.
Vi kommer absolut att gå på hockey igen...men just nu kommer vi kanske följa matcherna på tv.
Det vart lite sent även att gå på 4 matchen men mysigt ändå.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar