lördag 26 maj 2012

På väg

En stor del av denna dag spenderas i bilen då vi ska på bröllop. Min lillebror gifter sig.
En perfekt dag för bröllop då det är strålande sol men ändå svalt.
Perfekt helt enkelt.

En dag som denna kan jag ju inte låta bli att blicka tillbaka till vårat eget bröllop. Året var 2005 och datumet 9:de Juli. Solen sken och det var tokvarmt. Stackars killarna som bar kostym dagen till ära. Själv hade jag köpt mig 2 underbart vackra klänningen som fick mig att känna mig som en prinsessa. Hade dock inte lyckats gå upp i vikt som jag hade planerat och var väldigt väldigt smal. Men prinsessa ändå :)
Dagen startade hemma med smink och hårfix. Vi var lite för avslappnade och helt plötsligt skulle vi ha befunnit oss i kyrkan. Jag och min frisör fick stressa på och jag fick sminka färdigt mig i bilen. Kyrkan ligger nära vårat hem och när vi hör kyrkklockan börja ringa så sätter vi oss precis i bilen.
Jag la sista touchen på sminket medans hon körde så snabbt hon kunde. Och vi hann :)
Klev upp för trappan till kyrkan precis när klockan slutade ringa. Pappa kom och mötte mig och prästen kom också och mötte mig. Vi andades lite och jag fick torka av mina svettiga och skakiga händer. Nu kom nervositeten och alla känslor. Helt underbart och en av dom bästa dagarna i mitt liv.
Lucas var bara 1 1/2 då och Såå fin dagen till ära. Han bar också kostym med en ros i kragkanten precis som som sin pappa och bestman.
Han showade en del lilla Leo och när vi sen åkte till festen var han helt slut och fick åka hem med mormor för mys.
En underbar dag med dom närmaste.
Vi kunde helt enkelt inte haft ett bättre bröllop. Eller ja hade vi varit super rika hade det kanske varit ännu flådigare:)
Men vi fick det precis som vi ville ha det.

I år har vi alltså varit gifta i 7år.
Tiden går väldigt fort och jag är super lycklig och kär fortfarande ;)
Kommer bli många år till

Xoxo

1 kommentar: